Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Πως έσκασε μύτη ο DAF.ατσίδας Μηταράκης: Από την Fidelity (Eldorado Gold)… στην Νέα Δημοκρατία!!!



— Την θέση του αναπληρωτή τομεάρχη Οικονομίας στην Νέα Δημοκρατία αναλαμβάνει ο κ. Νότης Μηταράκης στέλεχος της Fidelity…

 — Όπως αναφέρει η Νέα Δημοκρατία με απόφαση του Προέδρου κ. Αντώνη Σαμαρά τοποθετείται ως Αναπληρωτής Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης της Οικονομίας ο κ. Νότης Μηταράκης.



— Ο κ. Ν. Μηταράκης είναι Οικονομικός Αναλυτής σε διεθνή επενδυτικό οίκο. Εργάζεται στο Λονδίνο από το 1998, έχει καλύψει διάφορους κλάδους της οικονομίας και το 2005 βραβεύτηκε ως ο καλύτερος αναλυτής στον τομέα του στην Ευρώπη.


— Είναι επίσης πρώην Πρόεδρος και νυν Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Τραπεζιτών Μεγάλης Βρετανίας και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Βρετανικής Εταιρείας Πιστοποιημένων Οικονομικών Αναλυτών (CFA Society of the United Kingdom).


— Ο κ Μηταράκης δήλωσε η σημερινή κατάσταση απαιτεί ταυτόχρονα δημοσιονομική πειθαρχία, αλλά και αναπτυξιακή στρατηγική. Με το σωστό μείγμα πολιτικής, αλλά και την άψογη εκτέλεση μπορούμε να επαναφέρουμε την ελπίδα στους Έλληνες.


ΠΗΓΗ:
bankingnews.gr

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Σύμφωνα με τεράστιο αριθμό αναρτήσεων και δημοσιευμάτων, η Fidelity ήταν από τους βασικούς μετόχους της Eldorado Gold…!!! Ο κόσμος τους μπορεί να είναι χρυσός, αλλά είναι και μικρός…

Τσουτσουνερός

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου