Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΑΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ, ΑΠΗΓΑΓΕ, ΒΙΑΣΕ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΝΕΑΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΤΗ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ



Οι πρίγκηπες στη Σαουδική Αραβία, λέγεται ότι είναι διεφθαρμένοι και κατηγορούνται τακτικά για διάπραξη εγκλημάτων κατά πολιτών της Σαουδικής Αραβίας για τα οποία δεν τιμωρούνται ποτέ!

Ένα νέο περιστατικό ήρθε στο φώς της δημοσιότητας αυτό το Σαββατοκύριακο.

Η τελευταία υπόθεση περιλαμβάνει την εγκληματική ενέργεια εις βάρος νεαρής γυναίκας την σορό της οποίας εγκατέλειψε στο δρόμο ένα αυτοκίνητο το απόγευμα της 30ης Μαΐου. Οι αυτόπτες μάρτυρες τύλιξαν το άψυχο σώμα σε κουβέρτα και κάλεσαν την αστυνομία.


Οι αρχές αναφέρουν ότι η προκαταρκτική έρευνα έδειξε ότι η κοπέλα ήταν ήδη νεκρή.

Μετά από εκτενή έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο δράστης είναι ο πρίγκιπας της Σαουδικής Αραβίας και δεν είναι άλλος από τον Khalid bin Sa’ad bin Abdul Aziz al-Saud ο οποίος συνάντησε την κοπέλα στην Τετάρτη το βράδυ στο διάσημο εμπορικό κέντρο Al-Tuhayat. Το μοιραίο λάθος που έκανε το άτυχο κορίτσι ήταν να ''αγνοήσει'' το δολοφόνο πρίγκιπα με αποτέλεσμα να απαχθεί από τον Tariq al-Maqrebi συνεργάτη του πρίγκιπα και να μεταφερθεί σε άγνωστη τοποθεσία όπου και κακοποιήθηκε σεξουαλικά.

Η απέλπιδα προσπάθεια της άτυχης κοπέλας να ξεφύγει από τα χέρια του διεστραμμένου πρίγκιπα οδήγησε σε πάλη ανάμεσα τους και τελικά στο θάνατο αυτής. Ο Σαουδάραβας πρίγκιπας αφού ξεγύμνωσε την άτυχη κοπέλα, πέταξε τη σορό της στο δρόμο, την οποία περισυνέλλεξαν αυτόπτες μάρτυρες, τύλιξαν σε κουβέρτα και κάλεσαν την αστυνομία.

Μέχρι στιγμής ο πρίγκιπας παραμένει ελεύθερος χωρις να του έχει επιβληθεί καμία κύρωση και δεν ακούγεται καν λέξη από κανέναν για αυτήν την αποτρόπαια πράξη... 

theglobaldispatch
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου