Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Η σημειολογία και το μήνυμα Πούτιν


Δεν άνοιξε ο πέμπτος κύκλος στο ΣΟΤΣΙ. Πέντε οι κύκλοι, πέντε και οι ήπειροι. Ο ένας από αυτούς δεν άνοιξε. Το απέδωσαν σε τεχνικό πρόβλημα. Αυτή είναι η μία εκδοχή, η πολιτικώς ορθή.

Μπορεί όμως να υπάρχει και δεύτερη εκδοχή που πιστοποιεί για άλλη μια φορά μετά τα αντιπυραυλικά, την Συρία ή το Ιράν την μεγάλη πολιτική μαγκιά του Πούτιν. Να κρατήσει κλειστό τον πέμπτο ολυμπιακό κύκλο που σηματοδοτεί την αμερικανική ήπειρο (βόρειος και νότιος) από την ΗΠΑνία και Βραζιλία που είναι και τα πολυπληθέστερα και ισχυρότερα κράτη.

Κατά "σύμπτωση" και τα δύο παραπάνω κράτη δεν παρευρέθησαν στην τελετή ενάρξεως των χειμερινών ολυμπιακών αγώνων, υποτιμώντας με αυτόν τον τρόπο τον πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας Πούτιν. Αν είναι έτσι τότε εστάλη ένα ηχηρό μήνυμα, ως απάντηση  στο διπλωματικό σκουπίδι, ουτιδανή Νιούλαντ για την φράση της "να γα… η ΕΕ". Η Ευρώπη των Εθνών χειροκροτεί αυτήν την ενέργεια και λέει  "Μέχρις εδώ". Η υποδούλωση της Ευρώπης στους ουτιδανούς που ξεκίνησε στις 8 Μαΐου 1945 του χρόνου συμπληρώνει 70 χρόνια. "Μέχρις εδώ". Η παρουσία, η πολυπληθής παρουσία Ελλήνων Εθνικιστών στην καινούρια ευρωβουλή είναι το πρώτο μας μέλημα.

Παν. Αλτζερίνος-Γρηγοράκης
αποστρ. Λοχαγός (ΣΣΕ 77)

ΥΓ: Σε τόσο υψηλότατο επίπεδο ούτε λάθη γίνονται ούτε αστοχία υλικού δικαιολογείται.



ΠΗΓΗ
Το είδαμε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου