Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Είσαι παμμέγιστος εγκέφαλος Χρύσανθε...




Γιατί η αστυνομία ψάχνει τη σχέση Χριστόδουλου Ξηρού με ποινικούς 



Απόφαση στιγμής ή προσχεδιασμένη κίνηση; Απάντηση σε αυτό το ερώτημα προσπαθούν να δώσουν οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής προκειμένου να “μαντέψουν” τις επόμενες κινήσεις του Χριστόδουλου Ξηρού. 
 
Απόλυτα έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν πως οι αστυνομικοί δίνουν μεγάλη σημασία στο γεγονός ότι τα τελευταία τέσσερα χρόνια ο 55χρονος ισοβίτης είχε μετακομίσει από την πτέρυγα όπου κρατούνται οι καταδικασμένοι για συμμετοχή στην οργάνωση 17 Νοέμβρη στην Ε΄πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού.





Αφού πέρασε ένα μεγάλο διάστημα στο ίδιο κελί με τον αδερφό του Σάββα, τον οποίο φρόντιζε μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, το 2011 ο Χριστόδουλος Ξηρός έχει αλλάξει πτέρυγα και «φιλοξενείται» στην Ε’. Τότε, ο ίδιος είχε ζητήσει αυτή την αλλαγή προκειμένου όπως λένε καλά πληροφορημένες “πηγές” να ζήσει μακριά από τις ίντριγκες και την κόντρα που είχε με άλλα μέλη της οργάνωσης. Τα τελευταία χρόνια ο Ξηρός, παρακολουθεί τις κοινωνικοπολιτικές εξελίξεις και συχνά παρεμβαίνει με επιστολές του στον Τύπο. Με ποινή στο εφετείο που ξεπερνά τα έξι φορές ισόβια, έδειχνε να προσπαθεί να βρει διέξοδο στη ζωή του, καθώς ήταν βέβαιο έπρεπε να περάσει πολλά χρόνια ακόμη πίσω από τα σίδερα της φυλακής.


Με αυτό το δεδομένο, αστυνομικοί εικάζουν ότι ο Χριστόδουλος Ξηρός έχει έρθει σε επαφή με ποινικούς, συνομιλούσε μαζί τους και με κάποιους είχε αναπτύξει ιδιαίτερες σχέσεις. Έτσι, προσπαθούν μέσα από αυτές τις επαφές να διαπιστώσουν αν κάποιοι από τους ποινικούς έχουν σχέση με την εξαφάνιση του.






ΟΡΓΙΛΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΓΙΑ Χ. ΞΗΡΟ




Την παραίτηση των υπουργών Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης ζητεί ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή,  χαρακτηρίζοντάς τους "ανίκανους και επικίνδυνους", με αφορμή την απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού. 

«Η ΝΔ είναι η απόλυτη μήτρα της τρομοκρατίας: άφησε 30 επικίνδυνους τρομοκράτες να κυκλοφορούν ελεύθεροι και να σκοτώνουν (από τον Μαζιώτη και τον Ασπιώτη μέχρι τον Χριστόδουλο Ξηρό)», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
«Να παραιτηθούν επιτέλους οι επικίνδυνοι, ανεύθυνοι και ανίκανοι υπουργοί Δένδιας και Αθανασίου, προτού η ανυπαρξία τους προκαλέσει και άλλα αθώα θύματα», συμπληρώνει η Χρυσή Αυγή.

«Υπενθυμίζουμε ότι τα πολιτικά ανδρείκελα της Ν.Δ., που δίνουν άδειες σε δολοφόνους τρομοκράτες, απαγορεύουν στους παράνομα κρατούμενους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να μεταβούν στην Βουλή κατά τις κρίσιμες για την πατρίδα μας ψηφοφορίες», προστίθεται στην ανακοίνωση.
«Η εγκληματική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας είναι ταυτόχρονα μήτρα της τρομοκρατίας και εκτελεστής της δημοκρατία», καταλήγει η Χρυσή Αυγή.

Kύκλοι του κόμματος θεωρούν ότι "Μόνο τυχαίο δεν είναι ότι έχουν αφεθεί ελεύθεροι τριάντα τρομοκράτες ή ύποπτοι για τρομοκρατικέ ενέργειες τον τελευταίο χρόνο.

"Οι τρομοκράτες είναι το "μακρύ χέρι" του συστήματος, το οποίο το είδαμε εν δράσει την 1η Νοεμβρίου έξω από τα γραφεία του Λαϊκου Συνδέσμου στο Νέο Ηράκλειο.

Τους αφήνουν ελεύθερους για να κάνουν την βρώμικη δουλειά.
Αυτοί αλλωστε καθόρισαν το νεότερη πολιτική ιστορία στην Ελλάδα μετά το 1974. Να θυμήσουμε τους εμπρησμούς του Μινίον, του Κατράτζου, του Λαμπρόπουλου κλπ που άλλαξαν την πολιτική πορεία του τόπου;


Την δολοφονία του Μομφεράτου της Απογευματινής και του Αθανασιάδη της Βραδυνής;

Την δολοφονία του Μπακογιάννη; Οι τρομοκράτες πάντα εργάζονταν για λογαριασμό του συστήματος και των ξένων υπηρεσιών"...



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου