Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

"Μούφα" η φωτό με τον λαθρομετανάστη που ...έχασε τα παιδιά του στο Φαρμακονήσι! Στημένη προβοκάτσια η όλη υπόθεση.

 
Όταν μετά το περιστατικό στο φαρμακονήσι είδα και gay activists να κλαίγονται, κατάλαβα ότι είναι στημένη η δουλειά. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή μιας και οι τοκογλύφοι του Παπανδρέου ( δολοφονούν τον λαό της Συρίας) δεν αστειεύονται....


Αυτή η φωτογραφία έπαιξε πολύ, μέχρι και σε εφημερίδες, ότι δήθεν είναι ένας απο τους άτυχους μετανάστες που έχασε τα παιδιά του στο Φαρμακονήσι.



Φυσικά αναπαράχθηκε απο τους γνωστούς βλάκες ( δεν είναι βλάκες) των social media και απο κάτι σούπερ ντούπερ "αριστερούς" που σκίζουν τα ιμάτια τους για κάτι τέτοια. Τελικά αποδείχθηκε ότι η φωτογραφία είναι του Αγγλου φωτορεπόρτερ Peter Turnley και αφορά Αλβανό πρόσφυγα απο το Κόσοβο εν έτει 1999. Ειλικρινά δεν τα έχω με τους προπαγανδιστές, αυτοί την δουλειά τους κάνουν, αλλά τα παίρνω άσχημα με το πόπολο που τρώει την κάθε παπαριά αμάσητη.


Είμαι δε σίγουρος ότι πολλοί ευαίσθητοι θα έκλαψαν βλέποντας αυτή τη φωτογραφία. Οπως οι φίλοι μας οι εκπαιδευτικοί που έχωσαν τη συγκεκριμένη φωτογραφία στο www.alfavita.gr καταδικάζοντας ταυτόχρονα το ανάλγητο ελληνικό κράτος. Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι που έλεγε κι ένας γνωστός μου.
Θεόδωρος Βασιλείου -
facebook
και εδώ είναι η φωτογραφία που ψάξαμε και βρήκαμε στο διαδίκτυο

 
freepen.gr



 ## Το alfavita.gr είναι ένα νεοταξικό blog. Αυτό είναι γνωστό εδώ και χρόνια.



H κλίκα που διαλύει την Ουκρανία κάνει ότι μπορεί….. για να θολώσει τα νερά. Πίσω από όλα αυτα βρίσκεται το ΔΝΤ-με προϋπόθεση η ΟΥΚΡΑΝΙΑ να μπει στο Δ.Ν.Τ για διάσωση,με Υπογραφές Μνημονίων,επιτήρηση Τροϊκανων,και απελευθέρωση της Τιμοσένκο.


Τη ΦΑΚΑ Ο Βίκτορ Γιανουκόβιτς την είδε και τους έκλεισε τη πόρτα στη Μάπα τους. Εδώ πλέον συνεχίζουν το παιχνίδι τους πιο δυναμικά.Mε χρηματοδότες πάλι τον άντρα της Τιμοσένκο Αλεξάντρ (πολυεκατομμυριούχο πράκτορα στην С.I.A) τον κολλητότης επί πρωθυπουργίας της Ουγγροαμερικανό κερδοσκόπο εβραιομασόνο Τζωρτζ Σόρο(György Schwartz).Και φυσικά το Βερολίνο της σταλινικιάς Μέρκελ, με μεγάλη συμμετοχή,για την πίτα που επιβουλεύεται να αρπάξει.


Αναρτήθηκε από
.DOGS IN SPACE

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου