Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Δεκάδες Αμερικανοί Πράκτορες Καθοδόν Για Ελλάδα… Με Πρόσχημα Την «Απόδραση» Χριστόδουλου Ξηρού…!

newego_large_t

Έτοιμοι να επέμβουν οι Αμερικανοί για την απόδραση Ξηρού – State Department: “Θα σας βοηθήσουμε αν χρειαστεί”.

Με δηλώσεις της η αναπληρώτρια εκπρόσωπος του State Department επιβεβαίωσε ότι η Ουάσιγκτον είναι σε συνεχή επαφή με τις ελληνικές αρχές. Η Μαρί Χαρφ αποκάλυψε ότι η αμερικανική κυβέρνηση είναι έτοιμη να στηρίξει τις ελληνικές αρχές να βρουν τον Χριστόδουλο Ξηρό.



Απαντώντας σε σχετικό ερώτημα δημοσιογράφου, η Χαρφ δεν έκρυψε το γεγονός ότι υπάρχει έντονη ανησυχία όσο ο 55χρονος κυκλοφορεί ελεύθερος. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, η υπόθεση παραμένει μία “ελληνική έρευνα”, αλλά “βεβαίως” οι ΗΠΑ είναι έτοιμες να “παράσχουν υποστήριξη στην ελληνική κυβέρνηση, εάν αυτό χρειαστεί”.

Η Χαρφ πρόσθεσε πως η Ουάσιγκτον παραμένει σε “στενές επαφές” με τις ελληνικές Αρχές, αναφορικά με τις προσπάθειες εντοπισμού του Ξηρού. Καταλήγοντας, επεσήμανε : “Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε στενά με τις ελληνικές αρχές στην αντιμετώπιση αυτών που χρησιμοποιούν τη βία για να επιδιώξουν να επιτύχουν τους στόχους τους”.

Η συγκυβέρνηση της συμφοράς αφού πρώτα έδωσε εξιτήριο στον αρχιδολοφόνο της 17 Νοέμβρη αναζητεί συμμάχους σε Ελλάδα και εξωτερικό για να τον ξανασυλλάβει. Η ανάληψη της προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε συνδυασμό με την απελευθέρωση του Ξηρού και την επικείμενη επέμβαση από ΗΠΑ με πρόσχημα τον εντοπισμό του δημιουργεί έντονους προβληματισμούς στην ελληνική κοινωνία. Η ξενοκίνητη χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά σε συνεργασία με σκοτεινούς μηχανισμούς ξένων κέντρων εξουσίας φαίνεται να προετοιμάζει υπογείως το έδαφος για το τρίτο μνημόνιο που είναι καθ οδόν…

 


altermedia.Info

ΣΧΟΛΙΟ: Ο τίτλος του άρθρου του altermedia.info τα λέει όλα! Με Πρόσχημα Την «Απόδραση» Χριστόδουλου Ξηρού (δεν θα την χαρακτήριζα απόδραση αλλά ''απελευθέρωση'' για να παίξουν πάλι βρόμικα παιχνίδια στην πλάτη του Ελληνικού λαού) θα αλωνίζουν και επίσημα οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες. Τι συμφέροντα άρεγε εξυπηρετεί η απόδραση του Χ. Ξηρού;; Κυβέρνηση, ΕΥΠ, και CIA ίσως γνωρίζουν καλύτερα
... πλησιάζουν και οι Ευρωεκλογές...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου