Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2014

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των χημικών αεροψεκασμών και της γεωμηχανικής! Αθήνα 25-1-2014 ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟΤο Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014, στις 1 το μεσημέρι, πραγματοποιείται συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των χημικών αεροψεκασμών και της γεωμηχανικής, στα πλαίσια του παγκόσμιου καλέσματος Global March Against Geoengineering and Chemtrails.

Πρόκειται για μια συγκέντρωση κατά των παγκόσμιων σχεδίων της χειραγώγησης του κλίματος, της οικονομικής και πολιτικής εκμετάλλευσης της κλιματικής αλλαγής και των χημικών αεροψεκασμών και το σχετικό διαφημιστικό βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο μπορείτε να το δείτε παρακάτω...

 

 
Είναι ολοφάνερο ότι πολύς κόσμος έχει ενημερωθεί, έχει αφυπνιστεί και πλέον αντιδρά κατά των σχεδίων της Ελίτ, που θέλει με πολλούς τρόπους να μας υποδουλώσει και να εξαφανίσει. Η υφήλιος εναντιώνεται σε μία από τις πιο σκοτεινές συνωμοσίες ένα από αυτά τα απάνθρωπα μέτρα, στις 25 Ιανουαρίου και η ομάδα Δράσης Αττικής θεωρεί καθήκον της να συμμετέχει και αυτή.

Καλεί τον κόσμο να συγκεντρωθεί και να διαμαρτυρηθεί για το φαινόμενο των χημικών αεροψεκασμών αλλά και για την παγκόσμια πολιτική επιβολής που έχει να κάνει με την χειραγώγηση του κλίματος και των ζωών μας. Περισσότερες από 100 πόλεις μέχρι στιγμής σε όλο τον πλανήτη, έχουν διοργανώσει αντίστοιχες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας.


http://www.geoengineeringwatch.org/global-march-against-chemtrails-and-geoengineering-january-25-2014-event-listings/
Το Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2014, έξω από το Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (ΥΠΕΚΑ) στις 1 το μεσημέρι, η Ομάδα Δράσης Αττικής θα βρίσκεται εκεί να δώσει το παρόν, να μιλήσει με τον κόσμο, να μοιράσει φυλλάδια και πάνω απ'όλα να στείλει ένα μήνυμα ότι δεν θα παρατήσει τα όπλα για ένα τόσο ζωτικής σημασίας ζήτημα.

Το υπουργείο βρίσκεται στους Αμπελοκήπους (Αμαλιάδος 17, κάθετος της Πανόρμου) και ο σχετικός χάρτης βρίσκεται εδώ.
Θέλουμε καθαρούς ουρανούς!!!

Παρακαλούμε πολύ διαδώστε αυτό το μήνυμα σε όσους περισσότερους μπορείτε!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου