Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

1945. Ο κόκκινος στρατός απελευθερώνει το Άουσβιτς. 2014. Η γερμανοκρατούμενη Ευρώπη αποθεώνει τους ναζί.

soviet-troops-liberate 

Έτσι “τίμησε” η γερμανοκρατούμενη Ευρώπη την ημέρα μνήμης του ολοκαυτώματος. Την ίδια στιγμή που έβγαζε υποκριτικές ανακοινώσεις για τη “ναζιστική θηριωδία”, λες και οι ναζί ήταν εξωγήινοι που έπεσαν ξαφνικά στον πλανήτη, αποθέωνε τους υμνητές των ναζί στην Ουκρανία.

Οι οποίοι χωρίς να κρατούν καν τα προσχήματα, έκαιγαν σοβιετικές σημαιες ανεμίζοντας λάβαρα. Ζητώντας την ένωση της χώρας με την γερμανοκρατούμενη Ευρώπη. Ενώ τα διεθνή πρακτορεία περνούν τις εικόνες που μεταδίδουν από δέκα φίλτρα, για να μην περασει
κάποια “ενοχλητική εικόνα”.


Η Ευρωπαία επίτροπος δεχόταν χειροφίλημα από τον “ευρωπαϊστή” αρχηγό του ναζιστικού κόμματος της Ουκρανίας που είχε υποστηρίξει το ολοκαύτωμα αφού οι Εβραίοι είναι η μήτρα όλου του κακού! Σε αντίθεση με τους γερμανούς που είναι οι “εκπολιτιστές της ανθρωπότητας”…


Η Ευρώπη καταδίκασε τους ναζιστές της Ουγγαρίας (Jobbik) των οποίων οι απόψεις τους για τον Κεμαλ και τους Οθωμανούς ταυτίζονται με αυτές της κυρίας Ρεπούση. Την ίδια στιγμή, μετά τους αντιναζιστές Σέρβους που έσωσαν χιλιάδες Εβραίους, η “πολιτισμένη Ευρώπη” περιποιείται με τον ίδιο τρόπο και τους αρχιτέκτονες του αντιφασιστικού αγώνα, τους Έλληνες.


Συνεχίζοντας πάντα να στηρίζει τους συμμάχους του Χίτλερ και του αντισημίτη (αλλά σοβιετοφάγου) Μπιν Λάντεν, Κροάτες, Βοσνιους και Ουτσεκάδες.

Που σημειωτέον, εκτός από τους Σέρβους του Κοσσυφοπεδίου έσφαξαν και τους Ρομά, αλλά η γερμανοκρατούμενη ΕΕ “καταδικάζει και τις δηλώσεις κατά των Ρομά”. Εδώ κυριολεκτούν: Οι ουτσεκάδες έσφαξαν τους Ρομά χωρίς να κάνουν απαξιωτικές δηλώσεις.


Έτσι λοιπόν τιμούν το ολοκαύτωμα οι απόγονοι των ενόχων, ενώ η αποχαυνωμένη Ευρωπη προετοιμάζει το επόμενο ολοκαύτωμα. Όπως το είχε προβλέψει η αξέχαστη Οριάννα Φαλάτσι.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου