Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Το ζεύγος Ομπάμα, γιόρτασε στον Λευκό Οίκο με κορυφαίους σιωνιστές την ανθελληνική-ρατσιστική Chanukkah.


— Χανουκά στο Λευκό Οίκο – Με τον Rob EshmanΟ Μπαράκ Ομπάμα και η Πρώτη Κυρία Μισέλ Ομπάμα θα ανάψουν τα κεριά της Χανουκά. Φωτογραφία από Rob Eshman

Νέος αγαπημένος τρόπος για να γιορτάσουν (οι σιωνιστές) Χανουκά, είναι να ανάβουν τα κεριά με τον Μπαράκ Ομπάμα .


Στον Λευκό Οίκο, το Κόμμα (!!!!!) Χανουκά, πραγματοποίησε στις 5 Δεκεμβρίου, τη Χανουκά. Ήταν η πρώτη μου φορά (= Rob Eshman) που παρακολουθώ την ετήσια εκδήλωση, την οποία ξεκίνησε το 2001 ο Πρόεδρος Τζορτζ Μπους. Δεν περιμένω ότι θα είναι μία από αυτές τις εμπειρίες, που θα έχετε συνηθίσει από μένα.

Φέτος, ο Λευκός Οίκος είχε δύο εκδηλώσεις Chanuka, μία το μεσημέρι και μία το βράδυ, η καθεμιά με περίπου 400 προσκεκλημένους.

Γιατί σε αυτό το έτος έκανε ο Ομπάμα τούρλα δύο φορές;

«Ειλικρινά,» μου είπε ένας μεγάλος επισκέπτης, που είναι πολύ γνωστή αυθεντία,  «χρειάζεται εβραϊκή υποστήριξη»

Το κόμμα της Χανουκά, το βράδυ ξεκίνησε στις 18:00. Εμείς παραταχθήκαμε έξω από την Ανατολική Πτέρυγα και προχωρούσαμε σιγά-σιγά, μέσα από τρεις σταθμούς της ασφάλειας…. …. …. …. ….

  …. …. ….Στα δύο μεγαλύτερα δωμάτια, τέσσερα τραπέζια μπουφέ έφερε ατελείωτες πιατέλες λαχανικών ψημένων στη σχάρα, σαλάτα tabouli, galantine κοτόπουλο, γλυκά και φυσικά τραγανή latkes, το καθένα ςτο μέγεθος ενός Kennedy μισοδόλαρου. Ο ραβίνος Levi Shemtov επέβλεψε την κουζίνα του Λευκού Οίκου για την εκδήλωση, καθιστώντας τα προϊόντα kosher κυρίαρχα. Τα κρέατα έλεμπαν και είχαν σφαγιαστεί ειδικά, για να παράγουν παχές, μεγάλες μπριζόλες για γλείψιμο, κάθε μια σφραγισμένη και με λίγο ροζ (αίμα????), και ήταν εξαίσια προσφορά .

«Νομίζω ότι έφαγα ένα ολόκληρο κοπάδι,» είπε ένας επισκέπτης.

  — Ραβίνος Shemtov επέβλεψε επίσης την εγκατάσταση του γιγαντιαίου μενορά για το Mall. Σταθήκαμε μπροστά από ένα παράθυρο στο κόκκινο δωμάτιο και ο γενειοφόρος ραβίνος Lubavitch επεσήμανε σε μένα, τη λάμψη στο βάθος. Δύο πόδια πίσω μας στο κέντρο του δωματίου, το φως αυξήθηκε απόένα τεράστιο στολισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο.


 
 — Οι περισσότερες εβραϊκές εκδηλώσεις είναι για εράνους, βάρος για τους χορηγούς , ή συνέδρια, βάρος για τους επαγγελματίες, ή για τελετές, βάρος για τους ραβίνους.
 
Στη Chanukkah του Λευκού Οίκου, όλοι έρχονται μαζί. Είδα δημοσιογράφους (Jeffrey Goldberg και David Makovsky), ακαδημαϊκούς (Norman Ornstein και Δρ Arnold Eisen), ραβίνους (Capers Funnye, Shmuely Yakelovitz, David Ingber, Νώε Farkas, Sharon Brous), Εβραίους επαγγελματίες (Rachel Levin, Malcolm Hoenlein), επαγγελματικές ομάδες αθλητών (Craig Breslow των Boston Red Sox, οι Χιούστον Ρόκετς Omri Casspi), ΙσραηλινοΑμερικανούς (Adam Milstein), τον συγγραφέα βιβλίων μαγειρικής Joan Nathan, τον σύμβουλος Steve Rabinowitz, οι τέσσερις Εβραίοι δικαστές του Ανωτάτου Δικαστηρίου, τα μέλη του Κογκρέσσου Henry Waxman και Brad Sherman, τα πρώην μέλη του Κογκρέσσου Robert Wexler και Howard Berman και τα επιτελικά στελέχη του Λευκού Οίκου (Ειδικοί Σύμβουλοι του Προέδρου Jonathan Greenblatt και Matt Nosanchuk, ο νέος Διευθυντής της εβραϊκής Outreach, καθώς και πολλοί αμύητοι ηγέτες και χορηγοί της εβραϊκής κοινότητας.
 

 
Υπήρχαν ραβίνοι όλων των δογμάτων, από Lubavitch σε ανασυγκρότησης, και οι Εβραίοι όλων των πολιτικών αποχρώσεων. Για να πάρει μια τέτοια διαφορετική ομάδα από Εβραίους μαζί και να γιορτάζουμε κάτω από μια στέγη που θα πρέπει να είναι, και φυσικά, ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών.

«Δεν είσαι ακριβώς οπαδός ε???» ρώτησε μία γυναίκα τον άντρα της μπροστά στον Ομπάμα.

Ο σύζυγος έκανε μερικά βήματα μέχρι που ήταν κάτω από ένα πορτρέτο της πρώην Πρώτης Κυρίας Laura Bush.
«Εδώ», είπε, «τώρα να τραβήξετε τη φωτογραφία.» …. …. …. …. ….

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ Jewish Journal
 
ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ: Με τη Chanukkah (Χανουκά) οι Εβραίοι σωβινιστές – ρατσιστές, γιορτάζουν τη γιορτή μίσους του «ανάμματος των φώτων» που γίνεται κάθε χρόνο επί 8 μέρες (οποτεδήποτε από τα τέλη Νοεμβρίου μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου του Γρηγοριανού ημερολογίου) σε ανάμνηση της εξέγερσης των Μακκαβαίων κατά των ΕΛΛΗΝΩΝ Σελευκιδών. Με αυτόν τον πόλεμο, οι Εβραίοι ταλμουδιστές με συντονισμένες συνομωτικές κινήσεις, κατέσφαξαν και κατέστρεψαν τον Ελληνισμό της Ιουδαίας τον 2ο μ.Χ. αιώνα. Είναι η κορυφαία γιορτή ανθελληνικού ρατσιστικού μίσους των Εβραίων.–
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου