Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Πρωθυπουργός Βουλγαρίας: Θα απολύονται οι δημόσιοι υπάλληλοι που συμμετέχουν σε διαδηλώσεις

 
Οι δημόσιοι υπάλληλοι που συμμετέχουν σε αντικυβερνητικές διαδηλώσεις θα πρέπει να απορρίπτονται, δήλωσε ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας Πλάμεν Ορεσάρσκι την Παρασκευή κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τις οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών.


Έτσι απάντησε στο ερώτημα αν η πολιτεία πρόκειται να ανεχθεί υπαλλήλους που πηγαίνουν σε αντικυβερνητικές διαδηλώσεις, σύμφωνα με το βουλγαρικό  ράδιο Ντάρικ.




«Υπάρχουν πληροφορίες που λένε ότι δημόσιοι υπάλληλοι δουλεύουν ενάντια στην κυβέρνηση. Στόχος μας είναι να επιλέξουμε τους καλύτερους υπαλλήλους, πάντα δεν το καταφέρνουμε, προκειμένου να ελευθερώσουν τη διοίκηση από τις κομματικές και πολιτικές εκπροσωπήσεις», είπε ο Ορεσάρσκι.



«Θα προσπαθήσουμε να απαλλαγούμε από αυτά τα άτομα. Σαμποτάρουν το κυβερνητικό έργο σε κάθε γραφείο και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο για την εξυπηρέτηση του πολίτη», είπε.



«Η απειλή του Βούλγαρου πρωθυπουργού, Πλάμεν Ορεσάρσκι, για απόλυση των δημοσίων υπαλλήλων που συμμετέχουν σε αντικυβερνητικές διαδηλώσεις, φαίνεται ως απίστευτη γκάφα και μια αναγνώριση για την ειλικρινή προσέγγιση του κόμματος που εκπροσωπεί στις προσλήψεις  στο δημόσιο», επισημαίνει το δημοσίευμα.






 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου