Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ



Είδα το φρικιαστικό video ( έπαθα σοκ) όπως και αρκετοί Έλληνες φαντάζομαι. Θα σταθώ σε κάτι. Όταν ο Μάνος  πεσμένος μπρούμυτα άπλωσε το χέρι στον φίλο του Γιώργο… …ελάχιστοι το είδαν.
 
Αυτοί οι εκτελεστές ( τέρατα) μπορεί και να είναι γνωστοί στον υπόκοσμο όπου συχνάζουν. Μια ματιά που έριξα στο video ο εκτελεστής μου φάνηκε λούμπεν άθεο ρέμπελο. Ήθελε το κτήνος να σκοτώσει. Το ίδιο ρέμπελο και ο μαλάκας με την μηχανή στο δεύτερο video.
 
Μου φάνηκαν άτομα cult βγαλμένα από ναρκώ- φεστιβάλ....Λατινικής Αμερικής….τα παπούτσια, το καπέλο του άθλιου, το στενό jean...το περπάτημα...η ψαγμένη μηχανή. Σίγουρα υπήρχαν και άλλα άτομα μαζί τους. Είναι κύκλωμα. Αυτά τα άτομα δεν φαίνονται στο video. Το παρακράτος δέχεται εντολές, και εκτελεί ακαριαία.  Το γνωστό παρακράτος της Ελλάδας…που δολοφονεί χωρίς έλεος αθώες ψυχές. Μίσος μεγάλο …που το συναντάς σε χώρες με πρώην ολοκληρωτικά μαρξιστικά καθεστώτα....αντιδραστικά καθεστώτα με το πρόσχημα του ένοπλου αγώνα. Όλα αυτά συμβαίνουν γιατί πολύ απλά κάποιοι θεώρησαν σκόπιμο να ελέγξουν την δικαιοσύνη...μαζί με την δικαιοσύνη και τον Ελληνικό λαό.
 
Το ΔΝΤ για κάποιους είναι σωτήριο...όπως βλέπουμε εδώ και σχεδόν 4 χρόνια. Άλλωστε, η ζωή δεν παίζει και μεγάλο ρόλο. To σημαντικό στην υπόθεση των αδικοχαμένων παιδιών είναι οι κάμερες! Οι άθλιοι εκτελεστές γνώριζαν την ύπαρξη καμερών. Ήθελαν ένα εντυπωσιακό χτύπημα για να ταρακουνήσουν την κοινή γνώμη. Γνώριζαν και γνωρίζουν πως το παιχνίδι παίζεται στο internet. Μιλάμε για επιστημονικό παρακράτος.
 
Τα πάντα ήταν σχεδιασμένα. Γιατί έτσι όμως;; Γιατί πολύ απλά την μάχη του internet την κέρδισε κατά κράτος ο πατριωτικός χώρος. Χέστηκαν με τις αποκαλύψεις...σχετικά με την υπόθεση του ΔΝΤ και όχι μόνο....οι εφημερίδες των νταβατζήδων που μας έχωσαν στο σφαγείο του ΔΝΤ δεν πουλάνε τίποτα.....τα κανάλια τους είναι για λύπηση....
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου