Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ - ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΕ!!


ΞΥΠΝΗΣΤΕ! ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ!!!!!
 

 
1994
1994 ΚΩΝ/ΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ :Κε ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΣΤΟ ΔΝΤ !


ΚΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ! ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΞΥΔΕΡΚΕΙΑ Ή ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑΣ ; ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΕ! ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

" Η επανεμφάνιση του Επιτίμου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνου Μητσοτάκη με τις δηλώσεις του για τη λειτουργία και το ύφος της μεταβατικής κυβέρνησης του κ. Λουκά Παπαδήμου αποτέλεσε αφορμή για να δούμε ποιες επισημάνσεις έκανε ήδη από το 1994.Η τοποθέτηση του κ. Μητσοτάκη αποτελεί απάντηση στη συζήτηση για τη διερεύνηση ποινικών ευθυνών για την ιδιωτικοποίηση της (προβληματικής) «ΑΓΕΤ -- Ηρακλής» στον ιταλικό όμιλο «Καλτσεστρούτσι» (σ.σ. τη σημερινή «Λαφάρζ»).

Ο Επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είχε επισημάνει μεταξύ άλλων:
«Τι θα σας ωφελήσει να κερδίσετε, αν κερδίσετε, πρόσκαιρες εντυπώσεις όταν η οικονομία οδηγείται με μαθηματική βεβαιότητα σε κατάρρευση; Το πρόβλημα δεν είναι σήμερα αν θα υποτιμηθεί η δραχμή. Αυτό είναι το λιγότερο κακό.
 

 
Το τραγικό πρόβλημα της ελληνικής οικονομίας είναι ότι δεν αντέχει τα βάρη και τα ελλείμματα, ότι δεν είναι μακρυά η στιγμή που η Ελλάδα δεν θα μπορεί πια να δανειστεί και θα καταφύγει ικέτις στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Η Ελλάδα του κ. Παπανδρέου θα έχει την τύχη της Τουρκίας της κ. Τσιλέρ.Ο ελληνικός λαός δεν πίστεψε όσα του είπαμε τον περασμένο Οκτώβριο. Πίστεψε εσάς και την πολιτική σας, σήμερα πληρώνει.
Τι θα σας ωφελήσει να λασπολογήσετε για λίγες εβδομάδες τους αντιπάλους σας, όταν μετά τις ευρωεκλογές θα παρουσιαστούν σε όλη τους τη μεγαλοπρέπεια τα αδιέξοδα από την πολιτική που ακολουθήσατε στα Σκόπια; Κάνετε λάθος!»

Η παραδοχή του Ανδρέα
Ο Ανδρέας Παπανδρέου παρενέβη εκείνη την εποχή ώστε να μην αναζητηθούν ποινικές και πολιτικές ευθύνες εναντίον του κ. Κωσταντίνου Μητσοτάκη και στελεχών της κυβέρνησής του. Σε πολύ σύντομο διάστημα, τον καλοκαίρι του 1995, παραδέχθηκε στο περιθώριο της πρώτης Συνόδου Κορυφής εκείνου του έτους ότι τα πράγματα δεν ήταν εύκολα για την Ελλάδα.

Στην τελευταία ομιλία του και στη συνέντευξη προς τους δημοσιογράφους μετά τα εγκαίνια της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης του ιδίου έτους επέσεισε τον κίνδυνο σειράς περιπετειών για τη χώρα όσον αφορά στα εθνικά θέματα και στην οικονομία.
Η ιστορία από κει και πέρα είναι λίγο -- πολύ γνωστή.
 
 
1995

 


Σε μία κρίση ειλικρίνειας και μην έχοντας πλέον πολλά να χάσει ένα χρόνο πριν το θάνατό του, ο Ανδρέας Παπανδρέου μας αποκαλύπτει από το 1995 το σχέδιο αποδυνάμωσης των εθνών - κρατών, αλλά και τον λόγο ύπαρξης του σχεδίου αυτού, δηλαδή ...τα ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ...


1996
 


Συνέδριο ΠΑΣΟΚ 1996
Πρόβλεψη Χαραλαμπίδη: "2004 ή 2010 η Ελλάδα θα χει γίνει Γερμανικό λάντερ

2011 


Ο Πρόεδρος Της Δημοκρατίας μας κατά την ορκωμοσία του αποδέχεται:

1)Τον Περιορισμό της Εθνικής μας Κυριαρχίας,

2) Τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές και θα παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων.

3) Και ότι η δημοκρατία θα δοκιμαστεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ! ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ!!!!!

ΠΗΓΗ
 

 
thesecretrealtruth
SAVREZ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου