Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Σε μασονική αλυσίδα ο ορυκτός πλούτος της Κύπρου!!Ο Υπουργός ενέργειας της Κύπρου σε φώτο ντοκουμέντο!!

 

Τι συμβαίνει με τον υπουργό Ενέργειας, είναι μέλος της Στοάς;

Η φωτογραφία που δημοσιεύουμε είναι από την πρόσφατη
υπογραφή του μνημονίου συναντίληψης με τις εταιρείες Noble, Delek και Avner, που συνεργάζονται στο οικόπεδο 12 της κυπριακής ΑΟΖ, για την κατασκευή του πρώτου τερματικού σταθμού υγροποίησης φυσικού αερίου στην περιοχή του Βασιλικού.

Το χαρακτηριστικό αυτό φωτογραφικό στιγμιότυπο δεν σχολιάστηκε από κανένα. Για τους «αμύητους» δεν σημαίνει τίποτε. Οι «μυημένοι» ωστόσο γνωρίζουν ότι οι εικονιζόμενοι στη φωτογραφία σχηματίζουν την λεγόμενη τεκτονική άλυσι και σημαίνει την μασονική συναδέλφωση.



Τι συμβαίνει, λοιπόν, με τον υπουργό Ενέργειας, Γιώργο Λακκοτρύπη; Είναι μέλος της Στοάς και το ομολογεί έτσι ευθαρσώς ή τον έμπλεξαν οι αντιπρόσωποι των τριών εταιρειών, χωρίς να γνωρίζει στην πραγματικότητα τον συμβολισμό της τεκτονικής αυτής στάσης;
.............................................
 

........


(Στο βιβλίο μας «Η συνωμοσία στην Κύπρο. Σιωνισμός – Μασονισμός» σελ. 404, δημοσιεύεται ανάλογη αναμνηστική φωτογραφία, σε στάση τεκτονικής άλυσις, του Χάρυ Τρούμαν, πρώην Προέδρου των ΗΠΑ, με τα κορυφαία μέλη της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος, που πάρθηκε στις 11 Μαρτίου 1964, στο ξενοδοχείο Χίλτον των Αθηνών. Εκεί ο Χάρυ Τρούμαν τους είπε ξεκάθαρα και κυνικά: «Κύριοι, δεν είναι δυνατόν να γίνη συζήτησις περί ενώσεως της Κύπρου με την Ελλάδα. Η νήσος πρέπει να διχοτομηθεί (!). Ένα τμήμα της θα δοθή στην Τουρκία».

teleytaios aggelos
http://greeknation.blogspot.gr/2013/11/blog-post_9713.html
 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου