Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ... ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ!

 
Για εξωγήινη τεχνολογία στην υπηρεσία της ανθρωπότητας, μίλησε στο ντοκιμαντέρ ''Witness Testimony'' ο Don Phillips, πρώην αξιωματικός της πολεμικής αεροπορίας του Λας Βέγκας των ΗΠΑ και πρώην πράκτορας της CIA. Στο παρελθόν έχει υπάρξει και ο ίδιος μάρτυρας εμφάνισης UFO, όταν κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης, μερικά παράξενα σκάφη παρατηρήθηκαν να κινούνται με τεράστιες ταχύτητες κοντά στο Τσάρλεστον, βορειοδυτικά του Λας Βέγκας. Επίσης, ο Don Phillips εργάστηκε με τον Kelly Johnson στο σχεδιασμό και την κατασκευή του U-2 και του SR-71 Blackbird που υποστηρίζει ότι μέρη τους είναι εμπνευσμένα από εξωγήινες συσκευές που έχει στη κατοχή του ο αμερικανικός στρατός εδώ και δεκαετίες και χάρις αυτών οι μυστικές υπηρεσίες έχουν επιτύχει τεράστια τεχνολογική πρόοδο από τη μελέτη τους.

Απαριθμώντας ορισμένες από τις τεχνολογίες που ήταν σε θέση να αναπτυχθούν εξαιτίας αυτών των εξωγήινων συσκευών, ανέφερε το τσιπ υπολογιστών, τα λέιζερ, τη νυχτερινή όραση και τα αλεξίσφαιρα γιλέκα, ενώ συμπληρωματικά μίλησε και για μία απόρρητη έρευνα του ΝΑΤΟ, που πραγματοποιήθηκε τη δεκαετία του '50 και του '60, για την προέλευση των εξωγήινων εμπνευστών.

Βασική έρευνα του κ. Phillips, σήμερα, είναι η ανάπτυξη τεχνολογιών που μπορούν να βοηθήσουν την εξάλειψη των περιβαλλοντικών ρύπων, αλλά και τη μείωση των αναγκών για ορυκτά καύσιμα.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου