Παρασκευή, 1 Νοεμβρίου 2013

Μόλις χτυπήσαμε πετρέλαιο να'σου και η γερμανική φρεγάτα στα Χανιά! 
ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ...
"Πολύ σημαντικά κοιτάσματα υδρογονανθράκων εντοπίστηκαν στο Ιόνιο" αναφέρουν απόλυτα έγκυρες πηγές του υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.
 
Η σφραγίδα θα μπει από το Χιούστον των ΗΠΑ, όπου έχουν σταλεί σε ειδικών κέντρο ανάλυσης δεδομένων, αλλά το γεγονός είναι ότι "Κτυπήσαμε πετρέλαιο" κατά κύριο λόγο, απόλυτα αξιοποιήσιμο με τιμές μέχρι και 60 δολάρια το βαρέλι!
Σε αυτό το κλίμα ο υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννης Μανιάτης, προχώρησε πριν λίγο σε σχετικές ανακοινώσεις λέγοντας ότι "Μέχρι το τέλος του ερχόμενου Ιανουαρίου θα έχουμε πολύ συγκεκριμένα δεδομένα".
Δηλαδή σε 90 ημέρες...
 
Το ζητούμενο είναι πώς και από ποιον θα αξιοποιηθούν αυτά τα κοιτάσματα; Από την Ελλάδα, από το ελληνικό κράτος και για τους Έλληνες ή έχουν ήδη εκχωρηθεί με μυστικά πρωτόκολλα βάσει των Μνημονίων που έχουν υπογραφεί;
Γιατί αρνούνται την διαγραφή μέρους του χρέους και υποστηρίζουν ότι "Θα καταφέρει η Ελλάδα μετά το 2020 να ξεπληρώσει";
 
Γιατί ακριβώς, τότε, το 2020-2022 αναμένεται η έναρξη εξορύξεων τόσο στο Ιόνιο, όσο και νότια της Κρήτης.
 
Εν πάση περιπτώσει είναι ένα χαρμόσυνο νέο. Το πώς θα αξιοποιηθούν αυτά τα κοιτάσματα εναπόκειται στον ίδιο τον ελληνικό λαό...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

 
ΦΩΤΟ: Γερμανική φρεγάτα στον κόλπο των Χανίων
 
Αίσθηση προκάλεσε η ασυνήθιστη θέα πολεμικών σκαφών στον κόλπο των Χανίων, στα ανοιχτά του Πλατανιά.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, πρόκειται για σκάφη που έχουν ενταχθεί στην Νατοική αρμάδα Maritime Group 1 (SNMG 1), ενώ το μεγαλύτερο εξ αυτών, είναι η Γερμανική φρεγάτα Sachsen (F 219).Η φρεγάτα αυτή με μήκος 143 και πλάτος 17 μέτρων, έχει πλήρωμα 255 ανδρών και διαθέτει - μεταξύ άλλων - πυραύλους τύπου Harpoon και τορπίλες.

Το προηγούμενο λιμάνι στο οποίο είχε "δέσει" ήταν στην Καζαμπλάνκα, ενώ δεν αποκλείεται η παρουσία της φρεγάτας στα Χανιά, να συνδέεται με βολές των Γερμανικών ενόπλων δυνάμεων στο Πεδίο Βολής Κρήτης.
Το βράδυ η φρεγάτα απέπλευσε από τη θαλάσσια περιοχή του Πλατανιά κατευθυνόμενη προς τα βόρεια των Χανίων.
 
onalert

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου