Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2013

Ο Alex Jones ενώ κατονομάζει κάποιους απ' τους φανερούς ηγέτες της Νέας Τάξης Πραγμάτων δεν λέει λέξη για την καταγωγή τους.

 
Το χαρακτηριστικό του Jones είναι ότι ενώ κατονομάζει κάποιους απ' τους φανερούς ηγέτες της Νέας Τάξης Πραγμάτων δεν λέει λέξη για την εβραϊκή καταγωγή τους. 

Ακολουθεί δηλαδή την τακτική της μισής αλήθειας με αποτέλεσμα ο κόσμος να μην μπορεί ποτέ να στοχοποιήσει τους πραγματικούς εχθρούς και να μην ελευθερώνεται ποτέ.

Ο ALEX JONES, ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ

Πολλοί ανεξάρτητοι ερευνητές υποστηρίζουν οτι ο Αλεξ Τζόουνς μάχεται ενάντια στο κατεστημένο και στην Νέα Τάξη Πραγμάτων. Σίγουρα οι αποκαλύψεις που κάνει είναι σημαντικές. Εμείς όμως έχουμε κρούσει πολλές φορές τον κώδωνα του κινδύνου για ανθρώπους που εμφανίζονται ότι είναι ενάντια στην Νέα Τάξη Πραγμάτων,αλλά στην πραγματικότητα αυτό που κάνουν είναι να αποτελούν μέρος του μηχανισμού "βαλβίδα ασφαλείας" στη χύτρα,ούτως ώστε η οργή της ανθρωπότητας να μην πέσει πάνω σε αυτούς που πραγματικά έχουν γίνει οι "αεροπειρατές" του πλανήτη και μέσω της απάτης έχουν κυριαρχήσει... Για περισσότερα σχετικά με αυτόν τον μηχανισμό που είναι υπαρκτός αλλά ελάχιστοι το γνωρίζουν διαβάστε το σχετικό άρθρο «ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΜΕ»

Πολλοί φίλοι μας έχουν πεί κατα καιρούς οτι η γυναίκα του Αλεξ Τζόουνς είναι Εβραία. Στο διαδίκτυο μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες.
Επίσης ο ίδιος έχει δηλώσει στο παρελθόν οτι δεν πρέπει να είμαστε ενάντια στις πολυεθνικές επειδή είναι εβραϊκών συμφερόντων αλλά γιατί λειτουργούν με λάθος τρόπο.

Ανήκει με λίγα λόγια στην ομάδα των "αντικαθεστωτικών" που δεν αναφέρουν ποτέ την καταγωγή των εξουσιαστών
και λένε οτι οι Κοσμοεξουσιαστές Διεθνείς Τραπεζίτες δεν έχουν καμιά σχέση με τους υπόλοιπους Εβραίους.

Εμείς φυσικά είμαστε αντίθετοι με αυτές τις θέσεις του Αλεξ Τζόουνς. Σεβόμαστε τις σημαντικές πληροφορίες που δίνει. Ποτέ δεν θα δεχτούμε όμως οτι είναι τυχαίο το γεγονός ότι σε όλα τα καίρια πόστα στις μεγάλες κυβερνήσεις κυριαρχούν οι Εβραίοι και οτι όλοι οι Διεθνείς Τραπεζίτες που προωθούν την Παγκοσμιοποίηση είναι Εβραίοι.

Δεν βρίσκονται τυχαία στις θέσεις αυτές, εχουν εξαπατήσει την ανθρωπότητα για να φθάσουν να βρίσκονται στην εξουσία.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου