Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου 2013

ZIO-NAZI - ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 120.000 Εβραίους Στρατιώτες (μεταξύ αυτών και υψηλόβαθμοι) τους οποίους είχε ο Χίτλερ στο ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ;;

 
Σύμφωνα με δημοσιεύματα της Daily Mail, της Daily Telegraph, και άλλων εφημερίδων του Εξωτερικού, έγινε ΕΡΕΥΝΑ DNA  σε 39 Συγγενείς, και απογόνους του Χίτλερ. Τα αποτελέσματα ήταν ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ. Βρέθηκε Εβραϊκό DNA… ΚΑΤΑΓΟΤΑΝ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ Ο ΧΙΤΛΕΡ….

 

Τι έχουν να πούν επ’αυτού οι κύριοι του ΚΙΣ που Μαίνονται για να ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ τον Αντιρατσιστικό νόμο; “Οι Εβραίοι φοβούνται τον Αντισημιτισμό” γράφουν στην ιστοσελίδα τους….
Ποιοί είναι τελικά οι ρατσιστές και ποιοί οι “Αντιρατσιστές” ;;; Οι εβραίοι στο στρατό του Χίτλερ είναι οι “αντιρατσιστές” και όσοι ΓΡΑΦΟΥΝ για τα εγκλήματα των Εβραίων στην Ελληνική και Παγκόσμια Ιστορία, είναι οι “Ρατσιστές”;

HITLER DNA FROM PERIOUS Telegraph

κλικ στη φωτό
 
 

Οι σύνδεσμοι ΕΔΩ και ΕΔΩ
Ποιός ήταν ο Χίτλερ; ποιά η Σχέση του με το Σιωνισμό; ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 120.000 Εβραίους Στρατιώτες (μεταξύ αυτών και υψηλόβαθμοι) τους οποίους είχε ο Χίτλερ στο ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΣΦΑΖΑΝ και ΕΛΛΗΝΕΣ (Είναι γνωστό ότι Έλληνες και ΡΩΣΟΙ από τους ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥΣ λαούς πολέμησαν ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ, τους ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ στον ΒΠΠ και είχαν τις περισσότερες “ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΗΝ” απώλειες …. μετά έρχονται από τους συμμάχους οι Άγγλοι…)

Η ΕΡΕΥΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ ΚΑΝΣΑΣ : (κλικ για να δείτε Εβραίους Αξιωματούχους στο Χιτλερικό Στρατό)
(έψαχνε τις ρίζες του στη Γερμανία, και έπεσε πάνωσε Εβραίους Στρατιώτες του Χίτλερ….)
Tο βιβλίο που συνέγραψε είναι αυτό:


 

Με πολλά ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, Φωτογραφίες, και ΟΝΟΜΑΤΑ…..
(Κανείς ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ δεν ενδιαφέρθηκε να το μεταφράσει στην Ελλάδα ε; Αφήστε σου λέει, τα γκοίμ τους Έλληνες στη μοίρα τους, δεν ειναι ανάγκη ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ…. ότι τους έσφαζαν ΕΒΡΑΙΟΙ στην ΚΑΤΟΧΗ… )
Σύμφωνα με τα ευρήματά του, Υψηλόβαθμοι ΕΒΡΑΙΟΙ στα SS ήταν :


2 Στρατάρχες (Field Marshals)
15 Στρατηγοί
2 Στρατηγοί εν ενεργεία (Full Generals)
8 Αντιστράτηγοι
5 Αρχιστράτηγοι
(με 100.000 άνδρες υπό τις διαταγές τους)
Σε 20 Εβραίους έχει απονεμηθεί το ύψιστο βραβείο του Γερμανικού Στρατού: Ο Σταυρός των Ιπποτών…
Το σχετικό Βίντεο ΕΔΩ:

 

 

Καταλάβατε κε Εισαγγελεύ;

Υπήρχαν ΕΒΡΑΙΟΙ που ΕΣΦΑΖΑΝ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ, ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ, και στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΑ του Β’ΠΠ.
Αλλά αυτά δεν θα τα λαβετε υπόψιν…. Μόνο η “Ιστορία” της κας Ρεπούση υπάρχει πλέον…

astikosmythos
Το είδαμε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου