Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Ο Παπούλιας έδωσε την κόρη του σε Τούρκο Αξιωματικό!!!-Λεϊλά και Αϊσέ ονομάζονται οι εγγονές του!!!




Αυτός  (ΣΑΜΑΡΑΣ), ήταν ένας από τους πολιτικούς που πήγε σε μία από τις πιο ισχυρές στοές παγκοσμίως. Τη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ.


Οι κατά τόπους μικρο-στοές στην Ελλάδα, ωχριούν μπροστά στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ. Ακόμα και οι τουρκικές υπο-στοές είναι ανώτερες ιεραρχικά από τις αντίστοιχες Ελληνικές υπο-στοές και όλοι οι Έλληνες μασόνοι πάνε και προσκυνούν τους Τούρκους επιβήτορες (ο νοών νοείτο).


Όσον αφορά πάλι τον Σαμαρά, αυτός είναι Εβραίος που προέρχεται από δύο εβραϊκά γένη 9εβραϊκά πολιτικά τζάκια), το ΜΠΕΝΑΚΗ ΧΩΡΕΜΗ ή ΜΠΕΝ-ΧΙΡΑΜ και το ΖΑΝΝΑ.

Άντε λοιπόν άσε τα σάπια και αφυπνίσου και εσύ για το πραγματικά το τι πραγματικά γίνεται.

Στην πολιτική και στη θρησκεία οι μασόνοι και οι Εβραίοι ελέγχουν τα πάντα!!!

Τα πάντα! Τα πάντα!!! Και οι μασόνοι είναι ουσιαστικώς «τεχνητοί Εβραίοι», δηλαδή εθνικοί εξεβραϊσμένοι, όργανα του διεθνούς σιωνισμού.

Αντώνης Σαμαράς ή Ζάννα, ή Μπενάκη Χωρεμή, ή Μπεν Χιράμ: Το τελευταίο καμένο Εβραϊκό χαρτί του διεθνούς σιωνισμού, μέλος της μασονικής υπερστοάς-Λέσχης Μπίλντερμπεργκ και συμφοιτητής-συγκάτοικος με τον Τζέφρυ Μινέικο, Ραν Ταν Πλαν.
 
Επίσης σε μασονική στοά δεν μπαίνεις αν δεν είσαι δικός τους. Ορίστε λοιπόν ο ίδιος εμμέσως το παραδέχεται. Ο Σαμαράς μπήκε σε μία από τις πιο ισχυρές στοές, στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ. Άρα είναι δικός τους.

Ο Εβραίος Πρόεδρος της Ελληνοεβραϊκής οχλο-δημοκρατίας (των γεφυραίων), Κάρολος Παπούλιας, έχει δώσει την κόρη του σε Τούρκο αξιωματικό στη Γερμανία, ενώ οι εγγονές του έχουν τα ονόματα, Λεϊλά και Αϊσέ!!!

Επισημαίνουμε ότι ισραηλινό αντιτορπηλικό, κατά τον πόλεμο του Γιομ-Κιπούρ, έφερε το όνομα «Λεϊλά».
ΠΗΓΗ: cretanpatriot.wordepress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου