Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2013

Νομίσματα με ΑΤΙΑ αποκαλύπτουν εμφανίσεις UFO, στη Γαλλία του 17ου αιώνα!

 
Τα νομίσματα κόπηκαν από το 1648 έως το 1680 σε διάφορες περιοχές, αποκαλύπτοντας ότι το περιστατικό (ή περιστατικά με εμφανίσεις UFO) απασχόλησε αρκετά χρόνια τους κατοίκους της Γαλλίας.


Ο Kenneth Bressett, από το Colorado Springs και πρώην πρόεδρος της Αμερικανικής Νομισματικής Ένωσης, κατέληξε ότι το σχέδιο, όντως, δείχνει ένα “Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο”! “Το νόμισμα που έχω στη κατοχή μου κατασκευάστηκε στο 1680 στην Γαλλία και η μία πλευρά φαίνεται να παρουσιάζει έναν ιπτάμενο δίσκο που πετάει μέσα στα σύννεφα, πάνω από το έδαφος, ή μια συμβολική αναπαράσταση του Βιβλικού Τροχού του Ιεζεκιήλ που δεν μοιάζει όμως με κανένα άλλο παρόμοιο σχέδιο του.” λέει ο Kenneth Bressett, του οποίου η έρευνα του πήρε 50 χρόνια και δεν μπόρεσε να δώσει άλλη εξήγηση.

Ο Kenneth Bressett συμπληρώνει ότι, μπορεί και να πρόκειται για ένα jeton, δηλαδή για μία μάρκα που χρησιμοποιούνταν παλιά σε τυχερά παιχνίδια. Στη μπροστινή όψη του νομίσματος εμφανίζεται στα λατινικά η φράση “OPPORTUNUS ADEST” που μεταφράζεται “Είναι εδώ την κατάλληλη στιγμή”…

 
Δύο νομίσματα από το Burgundy1648.
Δύο νομίσματα από το Bouclier1656.
Το νόμισμα του κου. Kenneth Bressett
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου