Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

HΠΑ: Μπάιντεν – Οι Εβραίοι Ηγέτες Προώθησαν… Τον Γάμο Των Ομοφυλόφιλων…!


 
ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ (AP) – Ο Σιωνιστής αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, επαινεί τους Εβραίους ηγέτες που βοηθούν στην αλλαγή της αμερικανική στάσης σχετικά με τους γάμους ομοφυλόφιλων και σε άλλα θέματα.


Ο Αμερικανός αντιπρόεδρος Μπάιντεν δηλώνει, ότι η κουλτούρα και οι τέχνες αλλάζουν την νοοτροπία των ανθρώπων. Αναφέρει, ότι τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης και τα παλιά Εβραϊκά τηλεοπτικά σήριαλ του NBC, “Will and Grace” ως παραδείγματα που βοήθησαν καθοριστικά στο να αλλάξει η στάση του κοινού έναντι στο γάμο των ομοφυλόφιλων.

Συγκεκριμένα, ο Μπάιντεν λέει, “Σκεφθείτε – πίσω από όλα αυτά, στοιχηματίζω ότι το 85 τοις εκατό αυτών των αλλαγών, είτε αφορούν στο Χόλλυγουντ ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποτελούν συνέπεια της πολιτικής των ΕΒραίων ηγετών στη βιομηχανία του θεάματος και των μέσων.”

Ο Μπάιντεν αναφέρει, ότι η επίδραση είναι τεράστια και ότι αυτές οι αλλαγές έχουν γίνει για το καλό. Ο Μπάιντεν μιλώντας σε μία εκδήλωση για τον “Μήνα της Εβραϊκής Αμερικανικής Κληρονομιάς” που διοργανώθηκε από την “Δημοκρατική Εθνική Επιτροπή”, είπε ότι οι Εβραϊκές αξίες αποτελούν ουσιαστικό μέρος του ποιοί είναι οι Αμερικανοί….!


Πηγή: http://news.yahoo.com
Το είδαμε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου