Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Η Σιων καίει και Ιορδανικες κούκλες



Η μυστικοί πράκτορες της Σιων φτιάχνουν και βιντεάκια με φλεγόμενες κούκλες..

Δειτε στο βιντεο τον τροπο λειτουργίας των μυστικών υπηρεσιών που πάλι κατέβασε η Σιων στον αγώνα της δίκης της αλήθειας... ειναι τοσο παραχαράχτες και βιαστές της αλήθειας θεωρώντας το κοπάδι τοσο πανηλίθιο να χάψει οτι αυτοι εχουν να του πασάρουν....

Τα βίαια βιντεο με τα κομμένα κεφαλια....το θράσος που εχουν μεσα τους οι γιοί των Φαρισαίων να πιστεύουν οτι οι γκοιμ χάβουν οτι τους προβάλουν ειναι πολυ ανησυχητικό...φέτος εχουν λυσσάξει στα σκυλιά της Μοσαντ.

Αλλα κανουν και πολλα λάθη οπως τα επόμενα στο βιντεο τους.... την η φωτιά καίει μπροστα απο το κλουβί, πριν ακόμα ο πράκτορας το αναφλέξει!!!

Οι γιοί του Βααλ σου δείχνουν μια κούκλα που δεν προσπαθεί να γλυτώσει απο την απειλή του φρικιαστικού θανάτου απο το κάψιμο. Έχεις δει ποτε άνθρωπο σε κατάσταση πανικού;;; Ειναι δυνατόν να φαίνεται αληθές το σενάριο με την φωτιά να παει να κάψει άνθρωπο και αυτός να κάθεται να καίγεται;;;; Και ξαφνικά βλεπεις την καμμένη κούκλα με τα πλαστικά της χερακια καταμαύρη...περιμένουν τωρα το κοπάδι να αγριέψει και να ζητήσει απο μονο του να σταματήσει η φρίκη! Ποια η λύση; Η συντομη αποστολή στρατευμάτων ευρωπαίων και αμερικανών στη Συρία...
 

 
Φίλε αναγνώστη πραγματικά για τόσο ανεγκέφαλους μας εχει η Σιων!!! Κατά τον ΒΠΠ καθάρισαν 72 εκατομμύρια ανθρωπους απο τους οποίους τα 50 εκ. ηταν πολίτες....μας ετοιμάζουν πολλά τέτοια παρόμοια γεγονότα.
 
ΚΟΡΑΞ .
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου