Τετάρτη, 19 Νοεμβρίου 2014

Ο Jim Carrey αποκάλυψε δημοσίως τα μυστικά των Illuminati κατά τη διάρκεια του τηλεοπτικού προγράμματος ABC!!!!!!!!!!!!!!!!!Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί μερικοί καλλιτέχνες έχουν επιτύχει την επιτυχία; Πώς μπορεί ένα άτομο να γίνει ελάχιστα γνωστό στον κόσμο της διασημότητας; Το πιο πιθανό, οι απαντήσεις στα ερωτήματα αυτά μπορούμε να ψάξουμε γι 'αυτούς σε μια αρχαία μυστική κοινωνία που κυβερνά τον κόσμο στη σιωπή των Illuminati.

Οι Illuminati
Όλο και περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι πολλές διασημότητες έχουν προγραμματιστεί από την ημέρα της γέννησης για να γίνουν μαριονέτες του Elite, και άλλοι ελέγχονται εκ νέου, επειδή έχουν μια μεγάλη στάση για να εργαστούν μαζί τους. Αυτοί οι καλλιτέχνες δελεάζονται από υποσχέσεις του πλούτου, την επιτυχία, τη φήμη και την εξουσία, προκειμένου να τους ελέγχουν με τεχνικές ελέγχου του μυαλού και έτσι προωθούν τα μηνύματά τους στις μάζες. Πολλοί υποστηρίζουν ότι αυτή η «μυστηριώδης αίρεση», είναι το λογότυπο του διάσημου τρίγωνου που σχηματίζεται με ένα κεντρικό μάτι, και έχει δημιουργηθεί για την ανάπτυξη του Αντίχριστου.


Οι Illuminati είχαν επισημανθεί ως ηθικοί αυτουργοί στα τρομερά γεγονότα όπως την δολοφονία του Προέδρου John F. Kennedy, και τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 στους Δίδυμους Πύργους. Ο Σκοπός τους; Δημιουργούν μια Νέα Παγκόσμια Τάξη για να χειραγωγήσουν και να ελέγχουν τον κόσμο. Ευτυχώς, μερικές φορές η ίδια θυγατρική διασημότητα γίνεται εξέγερση ενάντια στα πιστεύω των Illuminati, λόγο των κακών πράξεων τους Παγκόσμια. Αυτή είναι η περίπτωση του Jim Carrey, ο οποίος δήλωσε πρόσφατα ότι ήταν κουρασμένος να ελέγχεται από αυτούς.Η αλήθεια του Jim Carrey τη αποκάλυψε στον κόσμο;
Την Πέμπτη στις 13, Νοεμβρίου του 2014 ο διάσημος κωμικός Τζιμ Κάρεϊ ήταν έτοιμος για την προώθηση της τελευταίας "προσπάθειας" του για την νέα του ταινία "Ο Ηλίθιος και ο Πανηλίθιος, και η συνέχεια της μεγάλης επιτυχίας του φιλμ του 1994 στο αμερικανικό τηλεοπτικό πρόγραμμα του ABC, "Jimmy Kimmel Live, που" παρουσιάστηκε από τον James "Jimmy Kimmel."

Ωστόσο, Carrey φαίνεται να έχει άλλα σχέδια και χαιρέτησε με τη γλώσσα του διάσημου τρίγωνου των Illuminati, που προκάλεσε αμέσως υποψίες. Πράγματι, ο Jim έκανε αμέσως σαφείς τις προθέσεις του, διαφορετικά από την πρόθεση να παρουσιάσει τη νέα του ταινία.

"Το κοινό έχει κουραστεί από τα ψέματα, και η πρόθεσή μου ήταν να χαιρετίσω με τη γλώσσα στη μέση του τριγώνου που ήταν πρωτοβουλία μου να διασκεδάσω με τους Illuminati, δήλωσε ο Carrey. "Οι άνθρωποι της τηλεόρασης είχαν προσληφθεί από την κυβέρνηση για να παραπλανήσουν το κοινό, και να σας αποσπάσουν την προσοχή. Θα σας κάνουν να γελάσετε, θα σας κάνουν ευτυχείς και με τον τρόπο αυτό την αλήθεια την κρύβουν. " είπε ο Τζιμ.

Αλλά η τελική έκπληξη ήρθε όταν ο Carrey απάντησε στο τηλέφωνο, και προσποιήθηκε ότι μίλησε με τους Illuminati, αλλάζοντας τη φωνή του, είπε ελέγχονται. Όλα έχουν ειπωθεί μεταξύ του γενικού πνεύματος των φοιτητών, αλλά σαφώς το μήνυμα έχει φτάσει από τον Carrey, ο οποίος γνωρίζει την αλήθεια.


Γρήγορα τα κοινωνικά δίκτυα και φόρουμ έχουν δημοσιεύσει της, δηλώσεις του Carrey. Οι σκεπτικιστές ισχυρίστηκαν ότι απλά χρησιμοποίησε την εικόνα των Illuminati μόνο για την προώθηση της ταινίας, ενώ οι περισσότεροι από τους θεωρητικούς της συνωμοσίας έχουν αναφέρει ότι Carrey αποκάλυψε την αλήθεια. Με τον τρόπο o Jim, σύμφωνα με ορισμένους κύκλους, θεωρείται ως ένας αντι-Illuminati. Στην πραγματικότητα, το 2013 ο ενάγων αντιρρήσεις για την προώθηση της ταινίας "Kick Ass 2", στο οποίο έπαιξε ο συνταγματάρχης Stars and Stripes. Αυτή η ταινία γυρίστηκε ένα μήνα πριν από το περιστατικό στο Sandy Hook School, και ο Jim είπε ότι δεν είναι πλέον σε θέση να διατηρούν ένα επίπεδο βίας τόσο υψηλό.


Η αναφερόμενη σελίδα του στο Twitter λέγοντας: «. Ζητώ συγγνώμη για το καστ της ταινίας, αλλά τα πρόσφατα γεγονότα έχουν προκαλέσει μια σημαντική αλλαγή στην καρδιά μου" Τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης προσπάθησαν να δυσφημίσουν την εικόνα του, τον προσδιορισμό ως ηθοποιός στο Χόλιγουντ φιλελεύθερο, με την αποκλειστική πρόθεση να καταστρέψουν τη δεύτερη τροποποίηση που αφορά την απαγόρευση των όπλων στην Αμερική.

Αλλά η πραγματικότητα είναι ότι Carrey έχει επιδείξει στάση ως αντι-Illuminati. Ο ηθοποιός, σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες των συνωμοσιών, εκτέθηκε στον έλεγχο των Illuminati στην ταινία "The Truman Show", ο οποίος μίλησε στην πραγματικότητα για την άφιξη του ριάλιτι σόου, για το μέλλον μας. Αυτός είναι ο κόσμος, που κρυφά μας κατασκοπεύει μια ελίτ, και μας ελέγχει πάντα.

Ίσως ο Jim Carrey ήταν ένα άλλο πιόνι των Illuminati, αλλά για κάποιο λόγο η θέση του έχει αλλάξει δραματικά, με την πρόθεση να αγωνίζεται για την αλήθεια, προσπαθώντας να ξυπνήσει τον κόσμο.

 
 

3 σχόλια :

 1. Αν δείτε το βίντεο λέει ακριββώς το αντίθετο..

  Δεν είναι αντι-Illuminati αλλά Illuminati και κοροϊδεύει και γελοιοποιεί όσους πιστεύουν τα περί Illuminati και νεας τάξης πραγμάτων..
  Προσοχή.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Κοροϊδεύει και γελοιοποιεί όσους πιστεύουν τα περί Illuminati και νέας τάξης πραγμάτων γιατί πράγματι είναι για γέλια και κοροϊδία όσοι πιστεύουν σε τέτοιες ανοησίες

   Διαγραφή
 2. Όχι μόνο δεν αποκάλυψε τίποτε, αλλά απέδειξε και ποια είναι η αποστολή του. Οι δύο τελευταίες παράγραφοι του άρθρου έχουν χάσει όλο το νόημα και δείχνουν ότι αυτός που το έγραψε δεν κατάλαβε όσα δείχνει το βίντεο και τις πραγματικές προθέσεις του Carrey όταν ήρθε σε αυτή την εκπομπή.

  Αυτός που σχολιάζει στο βίντεο δεν ξεγελιέται και τον ξεσκεπάζει βήμα βήμα.
  Πρόθεση του ηθοποιού και στο παρελθόν και κατά την διάρκεια της εκπομπής ήταν να γελοιοποιήσει όσους πιστεύουν σε αυτή την "θεωρία συνωμοσίας".

  ΑπάντησηΔιαγραφή