Τρίτη, 1 Οκτωβρίου 2013

Όταν ο Πουλικάκος «στρίμωξε» τον Πρετεντέρη και τον Βορίδη για τη Χρυσή Αυγή (Video)

 
Και ο ... τσεκουράτος Μάκης, μέσα του έβραζε, αλλά το ειρωνικό υφάκι, δεν το αποχωρίστηκε...
Όσο για την άλλη τη... λουλού.... έχουν μωρέ τσίπα οι... λουλούδες;
Πόπη Σουφλή


Δείτε το σχετικό βίντεο από τη χθεσινή Ανατροπή

Άστραψε και βρόντηξε ο Δημήτρης Πουλικάκος, που εμφανίστηκε χτες στην εκπομπή «Ανατροπή» που ασχολήθηκε με το θέμα της Χρυσής Αυγής και τις τελευταίες εξελίξεις.
Ο γνωστός ηθοποιός και μουσικός, στάθηκε ειρωνικός απέναντι στην έκπληξη μπροστά στο φαινόμενο της Χρυσής Αυγής, λέγοντας ότι γνωρίζαμε ποιοι ήταν αυτοί και πως ο ίδιος, κάθε άλλο παρά εξεπλάγη.

«Είδαμε το φως μας ξαφνικά. Έχω μείνει έκπληκτος, άναυδος έχω μείνει», λέει ειρωνευόμενος ο Πουλικάκος, για να συνεχίσει στρέφοντας τα βέλη του προς το Γιάννη Πρετεντέρη: «Εσείς ο ίδιος το ’95, το ’96, περνάγαν από τις εκπομπές σας και τους μιλάγατε», λέει αναφερόμενος στα
μέλη της Χρυσής Αυγής.
Στη συνέχεια, ο μουσικός στρέφεται στο Μάκη Βορίδη που βρίσκονταν στο στούντιο. «Ο κύριος Βορίδης αντικατέστησε στην αρχηγεία της ΕΠΕΝ τον κύριο Μιχαλολιάκο. Χωρίς να μας έχει πει ότι αποκηρύσσω μετά βδελυγμίας το παρελθόν μου με το μπαλταδάκι», ακούγεται να λέει.
«Αισθάνομαι σαν να συμμετέχω σε μια κακιά φάρσα. Σαν ένα κόμικς, σαν μια σκηνή από κόμικς», τονίζει ο Δημήτρης Πουλικάκος.
Δείτε το σχετικό βίντεο…
 


ΠΗΓΗ
ΠΗΓΗ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου