Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Τι έγινε στη συγκέντρωση εφέδρων καταδρομέων στο Σύνταγμα - ΒΙΝΤΕΟ



Ολοκληρώθηκε  η συγκέντρωση των απόστρατων εφέδρων των Ειδικών Δυνάμεων που ανταποκρίθηκαν στο διαδικτυακό κάλεσμα.


Περίπου 150 άτομα φορώντας τις στολές τους αλλά και απλοί πολίτες συγκεντρώθηκαν στο Σύνταγμα ανταποκρινόμενοι στο διαδικτυακό κάλεσμα ομάδας εφέδρων των Ενόπλων Δυνάμεων.
Η σχετική διαδικτυακή ανακοίνωση αναφέρει "Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ (ΚΕΕΔ) ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ ΜΕ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

Η [Κ.Ε.Ε.Δ.] Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων επιθυμεί να κινητοποιήσει τον ελληνικό λαό, εναντίον των εχθρών του. Οι εχθροί του ελληνικού λαού είναι οι εκφραστές της πολιτικής οποιασδήποτε μορφής που άγει σε εθνική μειοδοσία, θανάτωση του μέλλοντος των Ελλήνων με οικονομικό και κατ'επέκταση φυσικό τρόπο. Εξυπηρέτηση ξένων συμφερόντων και όχι ελληνικών, καταπάτηση του Συντάγματος, σφαγή των κοινωνικών δικαιωμάτων, νέκρωση της Χώρας.

Οι εχθροί μας υφίστανται και συνεχίζουν ανενόχλητοι το καταστροφικό τους έργο.

Όσοι νιώθουν Έλληνες ότι κι αν σημαίνει αυτό, ας έρθουν να συμμετάσχουν. Έτσι για να πέσουν οι μάσκες από όλες τις πλευρές και να μετρηθούμε επιτέλους, να δούμε πόσοι Έλληνες απομείναμε. Έτσι για να ξεκινήσει ο ελληνικός αγώνας και όχι ο αγώνας των συντεχνιακών κατά περίπτωση συμφερόντων".

Η Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων (ΚΕΕΔ) έχει ζητήσει την παραίτηση του Προέδρου της Δημοκρατίας και συγκρότηση κυβέρνησης εθνικής ανάγκης υπό την πρόεδρο του Αρείου Πάγου με εγγυητή τις Ενοπλες Δυνάμεις. Αυτό πήρε τεράστιες διαστάσεις με πολλούς να κάνουν λόγο για "πραξικόπημα".
 

 
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου