Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2013

5 δις έφαγαν οι τραπεζίτες από τις “αδρανείς καταθέσεις” των πολιτών! Μόλις 15 εκ. “έμειναν” για το κράτος! Και ο Προβόπουλος ακόμα ανεξέλεγκτος!


Αυτο που αποκάλυπτε το Ολυμπία απο το 2008, πλεον ανακοινώθηκε επίσημα στην βουλή. Άλλο ένα σκάνδαλο μεγατόνων του Προβόπουλου και της παρέας του, με την συνέργεια της συμμορίας του μνημονίου. Δειτε τι αποκαλύπταμε χρονια πριν:

“Δήμευση ανενεργών λογαριασμών”; Αφού τους εξαφάνισαν οι τραπεζίτες…

20131031-102047.jpg

Δηλαδή, τα 5 δις Ευρώ των ανενεργών λογαριασμών πολιτών στις Ελληνικές τραπεζες, έγιναν… 15 εκ. Ευρώ! Ένα έγκλημα που εκτοςαπο υπεξαίρεση, διέσυρε διεθνώς την Ελλαδα αφου ηταν η μονη χωρα που δεν ειχε δώσει τα στοιχεία στην ΕΕ οταν αυτα ζητήθηκαν!! Αυτο είναι το “ευρωπαϊκό τόξο” που στην ουσία μας έχει πετάξει εκτός Ευρωζώνης για να πλουτίσει η διαπλεκόμενη τραπεζοκρατία. Αυτο που οφείλει να κάνει τώρα ο κυριος Σταϊκούρας, είναι να ζητήσει απο τις ΚΡΑΤΙΚΕΣ πλεον τραπεζες, ολα τα στοιχεία για τα ποσα που υπεξαίρεσαν με την άθλια μεθόδευση: “Έξοδα λογαριασμού”! Και βέβαια να παραπέμψει τον κύριο Προβόπουλο στην δικαιοσύνη αφου επέτρεψε να φτερουγίσουν κολοσσιαία ποσά δημόσιου χρήματος. Θα τολμήσετε;

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου