Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

ΜΙΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΠΟΥ Η COCA - COLA ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

 
 
Η coca-cola σχεδιάζει να προωθήσει σύντομα μια διαφήμιση για την ασφάλεια της ασπαρτάμης αλλα και των υπόλοιπων γλυκαντικών που χρησιμοποιεί στα προϊόντα της.
 
Η κίνηση αυτή είναι αποτέλεσμα της δραματική πτώσης των πωλήσεων στη διάρκεια του τελευταίου έτους. Το γεγονός αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί δείχνει την επίδραση που έχει η αυξημένη ευαισθητοποίηση του κοινού στις τελευταίες έρευνες σχετικά με την ασφάλεια και την καρκινογόνο δράση των τεχνιτών γλυκαντικών ουσιών και κυρίως της ασπαρτάμης.

 
 Όλο και περισσότεροι άνθρωποι ανα τον κόσμο κάνουν καλύτερες επιλογές σχετικά με τα ανθυγιεινά προϊόντα που του πλασάρουν οι πολυεθνικές με αποτέλεσμα μια εξ αυτών η coca-cola να θορυβηθεί απο αυτή την τάση του καταναλωτικού κοινού.
 
διαβάστε εδώ για το άρθρο που λέει για την διαφήμιση που ετοιμάζει η coca-cola για την υπεράσπιση της ασπαρτάμης με σκοπό να ρίξει στάχτη στα μάτια του καταναλωτικού κοινού και να συνεχίσει να κερδοσκοπεί παίζοντας με την υγεία εκατομμυρίων καταναλωτών σε ολόκληρο τον κόσμο.

Βρήκα το παρακάτω βίντεο και θεώρησα σκόπιμο να το μοιραστώ μαζί σας, σε αυτό θα δείτε την προσπάθεια που κάνει η συγκεκριμένη εταιρεία να απενοχοποιήσει τις τεχνιτές γλυκαντικές ουσίες αλλα και να πλασσάρει υποτιθέμενη καμπάνια κατά της παχυσαρκίας, όμως η αλήθεια έχει ενα τελείως διαφορετικό πρόσωπο απο αυτό που θέλει να ''περάσει'' στο κοινό η εν λόγο εταιρεία, παρακάτω σας παρουσιάζουμε και τα δύο βίντεο, τα συμπεράσματα δικά σας....

Η Διαφήμιση της coca-cola για την υπεράσπιση των γλυκαντικών ουσιών και των προϊόντων της
 

 
Η άλλη όψη του νομίσματος, μια διαφορετική εκδοχή της παραπάνω διαφήμισης που η coca-cola δεν θέλει με τίποτα να δείτε.
   

 
 
Ένα άρθρο του RealFarmacy

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου