Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΤΟ CBS NEWS ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ ΤΗΣ ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ ΤΗΣ WASHINGTON ΕΠΕΣΕ ΘΥΜΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΝΟΥ ΜΕ ΚΥΜΑΤΑ ELF (BINTEO)!!!


Στο βίντεο που ακολουθέι θα δείτε το CBS NEWS να παραδέχεται οτι ο κατηγορούμενος για το φονικό στην Αμερικάνικη ναυτική βάση της Washington που στέρησε τη ζωή σε 12 ανθρώπους και τραυμάτισε αλλους 10  ίσως  έπεσε θύμα του προγράμματος επαναπρογραμμάτισης και ελέγχου του νού με ψυχοτρόπες ουσίες και κύματα χαμηλής συχνότητας ELF!!!


Πολλά ανήσυχα πνεύματα αναρωτήθηκαν απο την πρώτη στιγμή αν αυτό το γεγονός που διαδραματίστηκε στην συγκεκριμένη Αμερικάνικη ναυτική βάση έχει κάποια σχέση με τη χρήση ψυχοτροπικών αντικαταθλιπτικών ουσιών σε συνδιασμό με κύματα χαμηλής συχνότητας ELF, τις οδηγίες της ομάδας SWAT για καταστολή και την χειραγώγηση απο τα ΜΜΕ της κοινής γνώμης για τον μαζικό έλεγχο της οπλοκατοχής στις ΗΠΑ;;

Αν δεν σας πείθουν όλα τα παραπάνω κάντε απλώς μια αναζήτηση στο Google για τον έλεγχο του νου με κύματα ELF και θα πάρετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το θέμα.
 

 
Οι πηγές αναφέρουν οτι ο Aaron Alexis είχε γράψει δύο σύντομες φράσεις πάνω στην καραμπίνα που χρησιμοποίησε για το φονικό της Washington Navy Yard.
 
Το ένα απο τα δύο μηνύματα ήταν χαραγμένο στα μεταλλικά μέρη του όπλου και έγραφε '' Καλύτερα με αυτόν τον τρόπο'' και το δεύτερο ακόμα πιο αινιγματικό έγραφε '' το ELF όπλο μου''
 
Οι ερευνητές της υπόθεσης δεν ξέρουν σε τι αναφέρονται οι χαραγμένες φράσεις πάνω στο όπλο του Aaron Alexis, πάντως το ELF θα μπορούσε να αναφέρεται στα ραδιοκύματα εξαιρετικά χαμηλής συχνότητας που χρησιμοποιούνται απο το Αμερικάνικο πολεμικό ναυτικό για την επικοινωνία με τα υποβρύχια.
 
Επίσης, μπορεί να αφορά ένα παράξενο περιστατικό που συνέβη πριν από έξι εβδομάδες στο Newport, R.I.
 
Ο  Aaron Alexis είχε καταγγείλει στην αστυνομία οτι κάποιοι με ''διακριτικό τρόπο'' είχαν τοποθετήσει ένα μηχάνημα εκπομπής μικροκυμάτων το οποίο έστελνε δονήσεις μέσα στο σώμα του!!!
 
Οι ανακριτές του Newport έλαβαν την αναφορά και την παρέδωσαν στην τοπική ναυτονομία.
 
Προφανώς έμεινε σε κάποιο συρτάρι και δεν έπεσε στα χέρια της διοίκησης.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου